Aurigoleau   >   Therapiebad   >   Privé zwemsessie voor kinderen

Psychomotorische zwembegeleiding

Vanaf 1 jaar tot 12 jaar, bieden wij een privé ontwikkelingsgericht zwemmen voor elk kind. Onze therapeutische onderwijsvorm is gebaseerd op zelfvertrouwen . De zwemtechniek is aangepast aan de leeftijd en de ontwikkeling van uw kind, ontworpen door Lieve, gespecialiseerd in Psychomotoriek.

Stimulatie van de Psychomotoriek en de cognitieve ontwikkeling door het leren zwemmen op een speelse manier (dit is wetenschappelijk bewezen!). De perfecte match tussen coach en kind. Een veilige, warme, speelse en propere omgeving speciaal ontworpen om te leren.

Parking voor de deur, grote vestiaires, inloopdouche met handdouches en haardroger maken het ook voor u gemakkelijk.

PRIVE 1 op1 = 1 sessie 20 min les + 10 min vrij spel: €38 per sessie

°korting voor 2de kind van dezelfde familie: €35 per sessie
° met en zonder voorschrift
"We change & save lives by learning kids to swim."...

Ik wil inschrijven

Je wilt graag weten wat anderen te zeggen hebben? 

Superenthousiast team! De lessen zijn speels maar ook heel gericht op het individueel kind en zijn/haar niveau. Kinderen worden gestimuleerd hun grenzen te overtreffen. 

Begeleiders zijn heel professioneel en kennen elk kind heel snel in hun zwemontwikkeling.  Zomerstage was ook top, heel goed georganiseerd maar ook met oog voor elk kind.

Mijn kinderen voelden zich hier heel snel op hun gemak, dankzij de enthousiaste begeleiders, de organisatie en de familiariteit die er heel snel ontstaat. 

Even een kort berichtje om te zeggen dat de organisatie van de zwemlessen echt ontzettend goed in orde was. Een fijne setting, goede begeleiders, vlotte inschrijving en perfecte administratie dragen allemaal bij aan deze geweldige ervaring. 

Op voorhand was ik sceptisch aangezien we al tal van andere opties geprobeerd hadden, maar achteraf bekeken was Aurigoleau de enige juiste keuze. Zowel ik als mijn kleine held zijn ervan overtuigd dat de aanpak van Aurigoleau de allerbeste is. 

Thanks x100 aan jou en je team!

THANK YOU so much to you and your colleagues - the girls have learnt so much and have had such an amazing experience!